Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
DIGI Systems

"Geautomatiseerd wegen en etiketteren niet enkel voor de allergrootste bedrijven"

"De AW5600AT is een gekend toestel in de Belgische en Nederlandse markt. Een betaalbare en betrouwbare halfautomatische inpakker die we terugvinden in middelgrote slachterijen, supermarkten en AGF bedrijven. Zeker in BelgiĆ« is dit toestel de go-to combinatie voor elke onderneming in de voedingsindustrie die geen nood heeft aan een volautomatische oplossing maar toch professioneel wil etiketteren en wegen", aldus de organisatie. 

DE AW5600AT herkent automatisch het bakjesformaat. "De operator wisselt dus snel en vlot van bakjesformaat", zegt DIGI. "Voor werknemers betekent dit tijdwinst en flexibiliteit. De AW5600AT kan uitgerust worden met drie printers om drie verschillende etiketten op de verpakking te kleven. Op deze manier kan een klant professioneel, snel en volledig conform de wet etiketteren. Natuurlijk kan de AT uitgerust worden met de gekende DIGI-Linerless technologie."

"De DIGI-Linerless technologie zorgt voor etiketten die altijd juist lang genoeg zijn. Door steeds veranderende wetgeving is flexibele etikettering noodzakelijk. Dankzij linerless technologie heb je steeds de juiste lengte van etiket. De etiketlengte past zich automatisch aan de informatie die je verplicht bent om weer te geven op het etiket. En als je wilt, kun je op het etiket nog eens een receptuur of een extra promotie weergeven", besluit DIGI. 

Voor meer informatie:
Hans Van Roey
DIGI Group
marketing@digi.eu
www.digi.eu 

 

Publicatiedatum: