Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Laat geen residu achter

Steeds meer producten vers met conserveringskaart

"De levensstandaard van de Chinezen blijft verbeteren. Als gevolg daarvan tonen Chinezen een groeiende belangstelling voor fruit van hoge kwaliteit, waardoor veel leveranciers conserveringsmiddelen gebruiken om te voorkomen dat het fruit tijdens het transport of in de schappen bederft en om de voedingsstoffen en de kwaliteit van het product te behouden. Dat is niet ideaal en het kan anders," zegt Wang van Shandong Yingyangyuan Food Technology, een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van voedselconservering. 

Wang vertelt over de nieuwe Logfresh conserveringskaart: "De Logfresh kaart maakt gebruik van het effectieve mechanisme van 1-MCP. Dit mechanisme beperkt ethyleen binnen en buiten het fruit, waardoor de intensiteit waarmee het fruit 'ademt' afneemt. Deze procedure verlengt de houdbaarheid van het fruit aanzienlijk. De conserveringskaart kan worden gebruikt voor verschillende soorten groenten en fruit, zoals dragonfruit, avocado, mango en appelen, maar ook voor broccoli en tomaat." 

"De Logfresh conserveringskaart is licht en gemakkelijk te gebruiken en uitermate geschikt voor gebruik in de verpakking, in gesloten dozen of binnenin plastic wikkels. De conserveringskaart werkt het beste binnen een gesloten ruimte. De klant hoeft de conserveringskaart alleen maar in de verpakking te plaatsen en dat is alles."  

"De houdbaarheid van producten verpakt met de conserveringskaart is 50%-100% langer dan de houdbaarheid van producten zonder de conserveringskaart. De Logfresh conserveringskaart is betaalbaar. Dit helpt onze klanten om de kostprijs van opslag en retail aanzienlijk te verlagen." 

"Het belangrijkste voordeel van de conserveringskaart is echter het ontbreken van 'restjes conserveringsmiddel' in het fruit zelf. Andere conserveringsinjecties laten een residu achter in het product, maar de conserveringskaart is duurzaam en veilig. Er blijft geen conserveringsresidu achter in het product." 

Naast de Logfresh conserveringskaart voor retailers levert het bedrijf ook grotere conserveringssystemen: "We kunnen conserveringssystemen op maat ontwerpen en leveren voor elk segment van de AGF-toeleveringsketen, van het teeltbedrijf zelf en het koelmagazijn tot en met de distributiewagens en verpakkingsfabrieken. We leveren producten op basis van de eisen van onze klanten."

Voor meer informatie:
Wang - Manager
Shandong Yingyangyuan Food Technology Co., Ltd.
+86 18615225869
+8618615225880
sales@awt-biotech.com
www.chinesepost-harvest.com

Publicatiedatum: