#verantwoord winkelen

Belangrijk: de nieuwe maatregelen voor winkels op een rij

Dinsdag 23 maart werden via een persconferentie aangescherpte maatregelen bekend gemaakt. ADN laat weten dat hun lobby samen met de andere branches binnen MKB Nederland en Inretail dagelijks haar vruchten afwerpt. "Winkels mogen open blijven, maar wel met extra maatregelen", aldus ADN. "Vanuit het Ministerie is een poster opgesteld als communicatiemiddel naar de klant toe. Deze posters (zowel 'maatregelen corona' als 'verantwoord winkelen' kun je downloaden en dien je per DIRECT (26 maart 2020) te printen en op te hangen bij de ingang van de winkel/achter de winkelruit (zichtbaar aan de buitenkant van de winkel). Hang als het kan meerdere posters op in je winkel."  

Het officiële protocol vind je hier.

Afstand houden is cruciaal
De overheid benadrukt dat de anderhalve meter afstand cruciaal is om het virus te bestrijden. Om je winkel open te mogen houden, zullen er maatregelen moeten worden genomen om dit in de praktijk ook te kunnen realiseren. .

Klik hier om de poster 'maatregelen corona - geen winkelwagens met maximaal aantal personen' te downloaden

Klik hier om de poster 'verantwoord winkelen' - (RGB.pdf) te downloaden

Klik hier om de poster 'verantwoord winkelen' - (CMYK.pdf) te downloaden

Hou je eraan!
"We beseffen dat de aangescherpte maatregelen behoorlijk veel vragen van onze ondernemers en eigenlijk ook van je klanten. De oproep is toch echt om je te houden aan deze regels. Niet alleen omdat er flinke boetes gegeven kunnen gaan worden (tot €4.000,- voor bedrijven), maar vooral ook om een volledige lockdown te voorkomen en het virus terug te dringen. Het werd gisteren heel duidelijk gemaakt dat dit pakket maatregelen de laatste stap zijn om een volledige lockdown te voorkomen. Heel veel succes allen", aldus ADN

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven