Pepijn de Jong, Levarht:

"Er is nog veel meer potentie in Azië"

Tholen - "We hebben afgelopen jaar een mooie groei doorgemaakt in Azië. 2019 was dan ook een goed jaar voor ons", vertelt Pepijn de Jong, die verantwoordelijk is voor de verkoop naar Azië bij Levarht. "Deze groei komt in eerste instantie vanuit onze vaste retailklanten in Hong Kong, Japan en Singapore, waar we elk jaar weer ons assortiment uitbouwen met nieuwe lijnen uit verschillende origines. 2020 ziet er dan ook veelbelovend uit."

"We zijn tegenwoordig in meerdere landen actief, onder andere door bovenop alle ontwikkelingen te zitten met betrekking tot importrestricties. Taiwan, Vietnam en Thailand zijn enkele voorbeelden waar we goed aangelijnd zijn bij verschillende retailers en importeurs", vertelt Pepijn.

"De huidige situatie rondom het ‘Coronavirus brengt veel uitdagingen met zich mee. Luchtvracht capaciteit is er één van, maar ook de verschillende landen die (deels) in lockdown zitten zorgen voor lastige situaties aan de teeltkant", aldus de Azië-verkoper. "De retailverkopen zijn echter wel enorm toegenomen sinds de uitbraak in het begin van dit jaar omdat men flink aan het hamsteren was geslagen. We doen er dan ook alles aan om de supermarkten tijdig bevoorraad te houden met onze mooie en verse producten."

Voor meer informatie:
Pepijn de Jong
Levarht
Mob: +316 39460823
pdejong@levarht.nl
www.levarht.nl

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven