Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Danny Vos neemt stokje over bij DSSMith FPP

Henk van Raalte neemt na 42 jaar afscheid van verpakkingsbranche

Op 11 april bereikt Henk van Raalte de pensioengerechtigde leeftijd en dan is het na 42 jaar werken in de verpakkingsbranche tijd om het stokje over te geven aan zijn opvolgers. Omdat hij in deze kritische tijden nog niet in de gelegenheid was om alle relaties met zijn opvolgers te bezoeken ("Daar waar mogelijk zal ik dat in de nabije toekomst alsnog proberen in te halen"), stuurde hij onderstaande brief naar klanten en relaties:


Henk van Raalte op de Fruitteelt Vakbeurs in Houten in 2018 en de AGF Totaal in 2003

Vooralsnog wil u allen hartelijk dank zeggen voor de geweldige tijd die ik met u heb mogen samenwerken als commercieel medewerker van ons mooie bedrijf. Deze periode van mijn werkzame leven zal ik nooit meer vergeten. Ik heb onze AGF-branche altijd ervaren als een dynamische sector, wars van plichtplegingen, en altijd onder het motto: een man een man, een woord een woord.

Graag geef ik nu mijn werk over aan Danny Vos. Danny is nu al ruim 10 jaar bij DSSMith FPP in dienst als medewerker verkoop binnendienst en kent van uit die functie nagenoeg alle klanten en producten. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Danny het juiste aanspreekpunt in de
toekomst voor u zal zijn.
Zijn contactgegevens zijn:
Danny.vos@dssmith.com
Tel: +31622937056
www.dssmith.com

Laat mij dan nu als laatste u allen een goede, vooral gezonde, toekomst toewensen in de sector waar ik met zo veel plezier onderdeel vanuit heb mogen maken.


Met vriendelijke groet,
Henk van Raalte

henk.van.raalte@dssmith.com
+31654350202 

Publicatiedatum: