Johan Chrétien, Rejo Fresh

"Begin volgende week verwachten we een tweede 'hamstergolf"

Tholen – “We hebben een zeer hectische week achter de rug”, vertelt Johan Chrétien van transportbedrijf Rejo Fresh. “Vanwege de drukte kregen we de distributie niet op tijd aangevuld. Nu de eerste ‘hamsterwoede’ voorbij is, valt alles opnieuw stil. Toch verwachten we niet dat het rustig blijft, het ziet er naar uit dat we aan het eind van deze week of begin volgende week weer een nieuwe golf krijgen. Waarschijnlijk wel wat kleiner dan de eerste.”

“Een van de grootste uitdagingen in deze tijden is de chauffeurs gemotiveerd houden om aan het werk te blijven. Ook doen we er alles aan om te vermijden dat ze het coronavirus oplopen. De chauffeurs krijgen in deze tijden flink wat voor hun kiezen”, aldus Johan. “Het grootste doel van de transportsector is er voor te zorgen dat voeding- en geneesmiddelen kunnen blijven worden aangevoerd.”

Om het virus buiten de deur te houden, heeft Rejo Fresh diverse maatregelen genomen. “Al onze chauffeurs hebben handschoenen en ontsmettingsmiddel bij zich. Tevens worden de richtlijnen die onze klanten hanteren duidelijk aan onze chauffeurs doorgegeven. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de kans op besmetting minimaal blijft. Ook zijn we onze overheid dankbaar dat ze de wetgeving rij- en rusttijden hebben versoepelt. Dit geeft ons ademruimte om de winkelrekken gevuld te houden”, besluit Johan.

Voor meer informatie:
Johan Chrétien
Rejo Fresh
Oostnieuwkerksesteenweg 101
8800 Roeselare
Belgium
+32 51 25 44 72
rejofresh@skynet.be 
www.rejofresh.be 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven