Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Category Managers Ed van Venrooij (Hoogvliet) en Wim van den Burg (Coop)

"Dankzij samenwerking met onze leveranciers voorraad snel op peil"

Tholen - Het bericht hamsteren kreeg afgelopen week door het Corona-virus een nieuwe dimensie. We vroegen Category Managers Wim van den Burg en Ed van Venrooij, van respectievelijk Coop en Hoogvliet naar de huidige stand van zaken op de AGF-afdeling.

"Het is ongekend wat er gebeurt. Als Coop zijn we zeer blij dat we een hechte samenwerking hebben met een selecte club leveranciers onder regie van Superunie. Daardoor kunnen we de pieken van bijvoorbeeld afgelopen week van bijna 50% goed opvangen. Alleen op deel leveringen uit Spanje zoals citroenen zitten problemen", vertelt Wim van den Burg.

"Daarnaast moeten we wat creatiever zijn met acties waarbij we oog hebben voor de druk op de ketens die er achter zitten. Samenvattend: Ons succes is mogelijk dankzij de buitengewone inzet van onze leveranciers. Een heel dik compliment voor hen", zegt de Team lead category management diner bij Coop Supermarkten.

"Door de enorme inzet van alle collega’s hebben we momenteel de zaken weer goed op orde", vertelt Ed van Venrooij van Hoogvliet. De grote hoos van vorige week had niemand kunnen voorzien. Door de juiste samenwerking met onze leveranciers hebben we de voorraad snel op peil kunnen brengen en zitten we weer op norm."

"De gewone producten lopen het hardst zoals appels, bananen, citrus. Aardappelen waren de eerste dagen niet aan te slepen, bloemkool, komkommer, tomaten, bonen ook niet. Je ziet dat bijvoorbeeld maaltijdsalades minder hard lopen, deze eet men veel op het werk normaal gesproken", constateert de category manager. "De komende periode verwachten we problemen te krijgen in bonen en bananen. Qua vruchtgroente is het Spaanse seizoen over en is het Holland seizoen gestart."


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.