Limgroup en Fresh Studio bundelen krachten in Vietnam

Bij Vietnam denk je wellicht niet meteen aan de aspergeteelt maar toch neemt de productie van deze groenten in dit land steeds verder toe. De groeiende vraag van lokale consumenten en de goede prijzen hebben ertoe geleid dat het aspergeareaal in Vietnam momenteel al enkele duizenden hectare telt.

In Vietnam ligt de focus op groene asperges die vooral worden gebruikt in roerbakgerechten. Hoewel de markt groeit, is het voor veel telers nog altijd een uitdaging om de meest geschikte aspergerassen te selecteren en weten zij niet altijd hoe zij de beste resultaten kunnen behalen.

Dit is iets wat Limgroup en Fresh Studio zich ook realiseerden en beide bedrijven grepen dit als kans aan om hun krachten te bundelen. De activiteiten van Limgroup en Fresh Studio vullen elkaar aan en daarom verkeren zij samen in een uitstekende positie om Vietnamese aspergetelers te ondersteunen bij de teelt, terwijl zij tegelijkertijd hun eigen activiteiten ontwikkelen.  


John Schoeber en René van Rensen bekrachtigen hun samenwerking

Limgroup is een in Horst gevestigde internationaal opererende veredelaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in asperges en aardbeien. Met name op het gebied van asperges is Limgroup wereldwijd bekend vanwege haar aanbod aan rassen die geschikt zijn voor alle klimaatzones en toepassingen. 

Fresh Studio in een internationaal bedrijf dat zich sterk richt op Vietnam en Myanmar en adviesdiensten en technologieën voor de agrarische sector aanbiedt. Daarnaast wil het bedrijf een positieve bijdrage leveren aan de voedselproductie, de levens van telers en het tafelgenot van consumenten. 

 

Voor meer informatie:
Limgroup
John Schoeber
Marketing en Sales Director
jschoeber@limgroup.eu 

 

Fresh Studio
René van Rensen
R&D Director Crops
rene.van.rensen@freshstudio.vn 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven