Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Bezorg de Zorg"

Roamler start bezorginitiatief voor zorgpersoneel

"Tijden van crisis halen het beste in mensen naar boven. Het Coronavirus (COVID-19) laat als geen ander zien dat we als samenleving één zijn. En hoewel iedereen zijn of haar steentje bijdraagt, steken onze medeburgers met vitale beroepen er met kop en schouders bovenuit. Juist voor deze mensen zijn wij, Roamler, een initiatief gestart: Bezorg de Zorg. Want, zij die overuren draaien in de gezondheidsinstellingen van Nederland, zullen dagelijks tegen problemen aanlopen die thuisblijvers mogelijk niet of in mindere mate ervaren. Denk daarbij aan iets heel simpels als het doen van boodschappen in supermarkten of drogisterijen.
Is de winkel nog geopend wanneer de zorgprofessional klaar is met werken? Zijn de schappen leeg wanneer hij of zij eindelijk aan boodschappen toekomt? Zorgt de uitputtingsslag dat het doen van boodschappen een nog groter obstakel wordt en wint de magnetronmaaltijd het dus van een verse en voedzame maaltijd", aldus Roamler. 



Roamler beschikt over een community van duizenden app-gebruikers die daar iets aan willen en kunnen doen. "Zij staan klaar staan om een handje te helpen en boodschappen te bezorgen op locaties waar de zorgprofessional dat het liefst heeft. Dit mag thuis, maar ook op een neutrale plek of zelfs op het werk. Mits er genoeg afstand tussen beide partijen wordt bewaard. Betaald wordt er middels een Tikkie op de smartphone, na het tonen (en checken) van de aankoopbon. Op www.bezorg-dezorg.nl kunnen zorgprofessionals aangeven welke boodschappen ze nodig hebben. Na het invullen van enkele belangrijke persoonsgegevens wordt de opdracht tot het doen van deze boodschappen in de Roamler app aangeboden aan een legio gemotiveerde Roamlers, die in tijden van crisis graag (en vrijwillig!) een steentje bijdragen. "

Voor meer informatie:
Roamler
www.roamler.nl 

Publicatiedatum: