Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sandeep Singh, Amar Import&Export:

"Nu cargovluchten vanuit Suriname en Dominicaanse Republiek zijn geschrapt, stijgen de prijzen van exotische groenten"

Tholen - Amar Import & Export is al meer dan dertig jaar actief in de handel van exotische groenten, fruit en specialiteiten. Het bedrijf is gespecialiseerd in Afrikaanse, Aziatisch, Indiaanse en Caraïbische producten. Normaliter komen er elke week nieuwe ladingen binnen uit de hele wereld, onder andere uit Thailand, India, de Dominicaanse Republiek en Suriname. Daarnaast biedt het bedrijf dagverse Surinaamse producten aan, die in de eigen kas in Nootdorp worden geteeld. 

"Onze klantenkring bestaat uit supermarkten, restaurants, ambassades en andere groothandels in de Benelux, Duitsland en Groot-Brittannië. Maar de laatste jaren breiden we onze activiteiten steeds verder uit naar landen in en buiten Europa", vertelt Sandeep Singh. Het aanbod van Amar Import Export is divers. Klanten kunnen er naast het ruime aanbod exotische groenten en fruit onder meer terecht voor rijst, noedels, sambal, sauzen, olie, kruiden, specerijen, dranken, cosmetica en zuivelproducten.

De Corona-uitbraak zorgt sinds een week voor de nodige drukte bij de exotische groothandel. "Er is met name een grote vraag ontstaan naar levensmiddelen, zoals rijst, conservenproducten, bakmeel, peulvruchten en bonen. De prijzen van levensmiddelen zijn bijna allemaal gestegen vanwege toenemende vraag", aldus Sandeep. "Omdat de cargo-vluchten vanuit Suriname en de Dominicaanse Republiek zijn geschrapt vanaf heden, zijn de prijzen van de exotische groenten ook gestegen. De gemberprijzen waren al explosief gestegen. Afgelopen week hebben wij wel groenten binnen gehad vanuit Suriname. Deze kwamen mee met de speciale vluchten om Nederlanders terug te halen uit het buitenland."

Voor meer informatie:
Sandeep Singh
Amar Import Export
Dinkel 75
2491 CL, Den Haag
Tel: 070 317 8664
info@amarimport.nl 
www.amarimport.nl