Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Smart Packaging Solutions:

"Verpakkingen spelen een essentiële rol in de levering van vitale goederen"

"Als verpakkingsleverancier behoren wij tot de vitale organisaties, die zorg dragen voor de voedselbeschikbaarheid in Europa. Bij Smart Packaging Solutions zetten we alle zeilen bij om de markt te voorzien van voldoende voedselveilige en optimaal beschermende verpakkingen van massief karton. Vanuit de drie locaties kunnen wij u uit voorraad leveren. Uiteraard conform alle voorzorgsmaatregelen, die nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan", zegt het bedrijf. 

Optimale bescherming voeding
Van virussen in het algemeen en het coronavirus in het bijzonder is bekend dat ze slechts korte tijd overleven buiten het lichaam van mens of dier. Verpakkingen dragen dan ook niet bij aan de verspreiding van het virus. "Ze spelen echter een cruciale rol in de bevoorrading van verse voeding en andere vitale producten. Wij zien het als onze sociale taak ervoor te zorgen dat deze producten de meest optimale bescherming krijgen, als ze hun weg vinden naar de consument", aldus Smart Packaging Solutions.

"Met onze massief kartonnen verpakkingen garanderen wij deze gewenste bescherming. Hiermee minimaliseren we verspilling en maximaliseren we de houdbaarheid van verse voeding. Vanzelfsprekend voldoen onze verpakkingen aan alle reglementen omtrent voedselveiligheid en hygiëne. Zo zijn al onze productielocaties BRC–IoP gecertificeerd."

Noodzakelijke voorzorgsmaatregelen
"Net als onze verpakkingen hebben wij als organisatie een beschermende functie in de strijd tegen corona", vervolgt het bedrijf.  "Vanzelfsprekend zijn in al onze productielocaties de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen om de gezondheid van onze medewerkers en relaties te borgen en de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Binnen onze organisatie is een COVD-19 coördinator aangesteld om deze maatregelen te monitoren en zo nodig aan te scherpen."

Voor meer informatie:
Smart Packaging Solutions
Oude Baan 120
9200 Oudegem-Dendermonde
+32 (0)52 26 19 25
info@smartpaso.com   
www.smart-packaging-solutions.com    

Publicatiedatum: