opbrengst eerste doos naar 'Samenleving voor Hoop'

Eerste Hollandse kasaardbeien bij Veiling Zaltbommel

Veiling Zaltbommel heeft de eerste Sonsation aardbeien geveild en commissionair Harry Aarts heeft deze gekocht voor Special Fruit.
De opbrengst schenkt teler Joost van Uitert uit Ammerzoden aan het goede doel ‘Samenloop voor Hoop’ en de opbrengst is € 95,- per schaal van 500 gram. De totale opbrengst van de eerste doos bedraagt € 760,-


Lisa de Heus (veiling Zaltbommel) overhandigt de aardbeien aan koper Harry Aarts

Special Fruit toont zich bijzonder tevreden over het feit dat ze met de aankoop van deze eerste Nederlandse Sonsation aardbeien, van teler Van Uitert, tegelijk een prachtig initiatief kan steunen. Het betekent meteen ook het startschot voor een mooie samenwerking tussen Veiling Zaltbommel en Special Fruit in het lokale aardbeienseizoen. Een leuk initiatief in tijden waar positivisme sterk benadrukt moet en kan worden.

Special Fruit lanceert binnenkort ook zijn kartonnen verpakking in het lokale aardbeienseizoen. Een garantie voor kwaliteit, gelinkt aan een duurzaam en lokaal karakter. De kartonnen verpakking is ook FSC gecertificeerd, waarbij de focus ligt op gerecycleerd karton.Voor meer informatie:
Jan Willem Tolhoek
Veiling Zaltbommel
Mob: 06 821 831 03
j.tolhoek@veilingzaltbommel.nl 

Koen Maes
Special Fruit
+32 474 94 38 47
Koen.Maes@specialfruit.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven