Engelse Naylor Farms gaat kool aan honderden Kentucky Fried Chicken en Pizza Hut restaurants in Maleisië en Singapore leveren

De koolsoorten van Naylor Farms zijn zeer gewild en dat geldt ook voor het assortiment koolsla. De teelt en de verwerking vinden plaats op het land van het 111 jaar oude familiebedrijf in Spalding, Lincolnshire, een bedrijf dat nu meer dan 28,5 miljoen euro omzet en tot 200 mensen in dienst heeft, afhankelijk van het seizoen.

Witte, groene, rode en savooie koolsoorten, plus een nieuwe roze kool, Pinkstar, die Naylor heeft ontwikkeld, rijpen op natuurlijke wijze en zorgen voor een maximale smaak van de rauwe ingrediënten waaruit Naylors koolsla en aardappelsalades bestaan. Met een groeiend assortiment voor klanten in de foodservice en de detailhandel in Europa, de VS, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië, omvat het kernproduct onder meer koolsalade met een kaasachtige smaak, een veganistische versie en een vetarme.De textuur van de koolsla en de lange houdbaarheid maken ze ideaal voor de export.

Naylor Farms heeft onlangs een driejarige overeenkomst afgesloten met QSR Brands, de operator voor honderden Kentucky Fried Chicken en Pizza Hut restaurants in Maleisië en Singapore. Directeur Simon Naylor, die samen met zijn vader Brian het bedrijf bezit, verklaart: "De knapperigheid en de smaak van Britse kolen vind je nergens anders."

Lees hier het hele artikel.

Voor meer informatie:
Simon Naylor
Naylor Farms
Roman Bank, Moulton Seas End Spalding,
Lincolnshire
Engeland
feedback@naylorfarms.com
www.naylorfarms.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven