"desnoods pro-Deo"

Triple Group springt bij in aanvraag noodkrediet

Tholen - Veel ondernemers zijn door de ontwikkelingen van afgelopen dagen en weken in acute financiële nood gekomen. Men meldt zich dan ook bij banken en overheden en ook bij de advieskantoren met vragen over het op zeer korte termijn aanvragen van financiële hulp en andere bijstand.

“Juist nu willen wij daarom klaarstaan om waar mogelijk klanten de hulp te schieten”, vertelt Ruud van der Knaap van Triple Group, sinds jaar en dag een adviesbureau in de AGF en sierteelt. “Het uitwerken van plannen in tijden van voorspoed én het zoeken naar oplossingen voor bedrijven die in slecht weer verkeren is onze specialiteit. Wij willen onze kennis en kunde inzetten voor iedereen die dat gebruiken kan en daarbij bovendien rekening houden met de specifieke financiële situatie. Waar nodig willen wij helpen zonder daar een factuur voor te sturen.”

Op deze manier wil Triple Group een stukje verantwoordelijkheid nemen in deze onzekere periode. “Het moet niet gaan om bijvoorbeeld structurele problemen die geen urgentie behoeven. Verder is het ook zo dat bedrijven vaak best wel de belangrijkste zaken inzichtelijk hebben. Maar daar waar behoefte is aan een ‘noodverband’ kunnen wij misschien bijspringen. Even de liquiditeitsprognoses scherp krijgen, waar en wanneer en waardoor gaat het precies klemlopen? We kunnen alvast wat huiswerk doen, een kritische blik werpen, eventueel vast wat contacten leggen. Kom beslagen ten ijs en bovendien heeft niemand iets aan niks doen wanneer het water aan de lippen staat.”

Schroom daarom niet om contact op te nemen met Triple Group. Dat kan via de website www.triple-group.nl of rechtstreeks

Marcel van der Zwan: 0653781510
Ruud van der Knaap: 0623534931
Marcel Eek: 0657565788


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven