Aartsen roept op tot samenwerking en overleg met collega's

"Het probleem van de één kan de oplossing voor de ander zijn"

Aartsen doet onderstaande oproep aan collega's in de AGF-sector:

"We verkeren door het Corona virus in bizarre omstandigheden. De horeca en aan horeca gelieerde bedrijven maken door de genomen maatregelen barre tijden door. Ook diverse van onze klanten zien hun omzet in groenten en fruit drastisch dalen door het wegvallen van hun afzetmarkt. Zij zijn genoodzaakt hun vakbekwaam personeel naar huis te sturen, omdat er geen werk meer voorhanden is. Wij, als Aartsen, daarentegen, maken op dit moment drukke tijden door. Met onze functie in de voedselketen doen wij er alles aan om ons bedrijf on-going te houden, wat tot op heden prima lukt. We doen al het mogelijke om onze klanten in de Benelux dagelijks van verse groenten en fruit te voorzien, waardoor ook zij hun cruciale rol in de voedselketen kunnen blijven vervullen.

Maar het probleem van de één kan de oplossing voor de ander zijn. Wij roepen dan ook op voor samenwerking en overleg met collega’s. Een WIN-WIN situatie kan zijn dat wij tijdelijk een deel van uw  “overtollig vakbekwaam personeel” bij Aartsen tewerkstellen in een van onze filialen (Breda, Venlo of St. Katelijne-Waver). Vraag me nog niet concreet hoe en op welke wijze, want ook daar zijn we nog oplossingen voor aan het bedenken. Mogelijkheden middels  tijdelijke, (0-uren) contracten via detachering enz.. Dat wordt door ons op dit moment juridisch en verzekeringstechnisch onderzocht.

Staat u ook open voor oplossingsgericht denken? Kunt u Aartsen tijdelijk ondersteunen? Neem contact op met Frank van der Velden via 076-5248210 of mail naar frank.van.der.velden@aartsen.com

Samen vinden we misschien oplossingen in deze spannende tijden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven