Chris-Hans van der Hout, Freight Line Europe:

"Onbemand transport via de ferry de veiligste optie"

Tholen - Freight Line Europe besloot deze week vanuit protocol inzake Corona tot nader order de verladingen naar het Verenigd Koninkrijk alleen op basis van onbegeleid transport aan te bieden. “Ik ben ontzettend trots op al onze medewerkers en charters die zich dagelijks inzetten om het transport doorgang te kunnen laten vinden. Wij nemen daarbij alle voorzorgsmaatregelen om het risico van besmetting voor een ieder tot een minimum te beperken zeer serieus en dan is onbemand transport via de ferry de veiligste optie“, aldus Chris-Hans van der Hout.

De transporteur heeft om die reden haar order deadlines voor orderopgave en vertrektijden iets aan moeten passen, maar ervaart daarin volledige medewerking van haar opdrachtgevers. De situatie aan de grenzen verandert dagelijks en de onzekerheid dat ook chauffeurs mogelijk niet meer terug kunnen keren naar hun eigen land groeit. “ Wij zijn intussen al door een aantal buitenlandse vervoerders, maar ook door klanten benaderd hun vrachten vanuit Spanje en Italië over te laden en naar Groot-Brittannië door te brengen. Het feit dat ze qua rijtijden en dus de noodzakelijke rust in de problemen komen speelt hierin ook mee“, zegt Chris-Hans. “ Net als wij waken zij uiteraard over de gezondheid van hun chauffeurs en de situatie in met name deze twee landen mag bekend zijn.“  

Naast deze service die vanuit de nieuwe geheel geconditioneerde locatie in Maasdijk kan worden aangeboden is het in overleg ook mogelijk om in Noord-Frankrijk te crossdocken. “ Of het nu complete ladingen voor 1 losadres zijn of groupagevrachten met meerdere losplaatsen in diverse landen; wij bieden graag onze diensten aan om de producten verder naar de eindbestemming te vervoeren als dit voor collega vervoerders vanuit Spanje en Italië, maar ook uit andere landen uiteraard, niet langer verantwoord wordt geacht.”  besluit Chris-Hans.

Voor meer informatie:
Freight Line Europe BV
T: +31 (0) 174 520010
sales@fle-nl.com 
www.freightlineeurope.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven