Unica neemt PCT Koudetechniek over

Technisch dienstverlener Unica uit Hoevelaken heeft zijn netwerk van bedrijven uitgebreid met PCT Koudetechniek. Met de overname van het bedrijf uit Deurne versterkt Unica zijn positie in koeltechniek. PCT telt 35 medewerkers en is voornamelijk actief in de voedingssector, zowel in de industriële verwerking als het transport. Het bedrijf wordt onderdeel van het cluster Unica Industry Solutions.

PCT Koudetechniek is in 1984 opgericht en verzorgt het ontwerp, de fabricage, montage, installatie, serviceverlening en losse leveringen van koudetechniek en ontwikkelt ook software voor de besturing en visualisatie van koel- en vriesinstallaties. Het bedrijf heeft een goede reputatie en blijft omwille van de herkenbaarheid in de markt voorlopig onder eigen naam opereren.

PCT Koudetechniek wordt onderdeel van het cluster Unica Industry Solutions, dat al veel kennis van productieprocessen, werktuigbouw en besturingstechniek in huis heeft. Met de expertise en diensten van PCT wordt daar kennis van koeltechniek als nieuwe gespecialiseerde discipline aan toegevoegd. Strengere wet- en regelgeving, de groei van internationale voedseloverslag en de toename van extreem weer maken koeltechniek in de voedingssector een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces.

Bron: Unica Groep


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven