Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FruitMasters veilt eerste aardbeien van het seizoen

FruitMasters heeft de eerste Malling Centenary aardbeien geveild. De opbrengst schenkt teler Jan van Genderen aan het KWF Kankerbestrijding. De opbrengst van het eerste kistje bedraagt €1008.

De veiling van het eerste kistje aardbeien met acht bakjes van 500 gram heeft per bakje €126 opgebracht. Teler Jan van Genderen schenkt de opbrengst aan een goed doel. Dit keer is er gekozen voor KWF Kankerbestrijding. Hun missie is meer genezing, minder kanker en betere kwaliteit van leven door te investeren in wetenschappelijk onderzoek naar kanker, voorlichting en patiëntenondersteuning.

Summer Berry B.V.
Het ras ‘Malling Centenary’ is een zoete, grove aardbei met een langere houdbaarheid geteeld op de één van de locaties in Bemmel. 

De veiling van het eerste kistje aardbeien bij FruitMasters geldt als opmaat naar het aardbeienseizoen. Vanaf april tot eind december zijn aardbeien beschikbaar voor grootschalige consumptie.

Voor meer informatie:
FruitMasters
Deilseweg 7
Postbus 222
4190 CE Geldermalsen
T: 0345 578 808
W: www.fruitmastersholland.nl  

 

Publicatiedatum: