Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overlijdensbericht Nico Meesters

Onverwachts is Nico Meesters afgelopen vrijdag 13 maart overleden. Niet aan het heersende coronavirus, maar helaas aan een aneurysma.

Zijn gehele werkzame leven is Nico werkzaam geweest in de AGF-branche.  Op 14-jarige leeftijd is Nico begonnen in de Groothandel Meesters Groenten en Fruit B.V., die zijn vader in 1925 was begonnen in Tilburg. Samen met zijn drie broers Rien, Jan en Jack bouwde hij dit bedrijf uit tot een gerenommeerd groothandel in Zuid-Nederland. Voor dit bedrijf kocht Nico de handel in door heel Nederland.

In 1969 besloot hij uit het bedrijf te gaan en vestigde zich in 1969 als commissionair / handelaar op de veiling RBT in Breda. In 1983 kwam zijn oudste zoon John in de zaak. Nico heeft tot 1997 op een eerlijke, deskundige en zeer gewaardeerde wijze het vak van commissionair uitgevoerd. Nog steeds is John met dit serviceverlenende beroep in bedrijf, voornamelijk bij The Greenery.

Klik hier voor de rouwkaart

www.meesters-agf.nl 

Publicatiedatum: