Bonnysa

Nieuw glutenvrij tomatensap

Het Spaanse Bonnysa heeft recent een natuurlijk tomatensap gelanceerd dat voor de volle 100% bestaat uit verse producten, zonder toevoegingen, suikers, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Het is bovendien glutenvrij waardoor het geschikt is voor coeliakiepatiënten. Het is een product voor op elk moment van de dag, bijvoorbeeld als tussendoortje of als voorgerecht. Met slechts 27 kcal/100 ml is het bovendien caloriearm.

De enige ingrediënten zijn tomaat, olie en zout. De aanwezige suikers zijn volledig natuurlijk en afkomstig van de tomaat zelf. Het drankje is dan ook geschikt voor mensen met coeliakie, lactose-intolerantie of diabetici.

Bonnysa legt uit dat al hun gemaksproducten vers en natuurlijk zijn. “Het bedrijf voegt niets toe aan de natuurlijke producten die voor 95% gemaakt worden op basis van groenten en fruit uit de eigen teelt. In het geval van ons tomatensap, staan we in voor het hele productieproces, van het zaadje tot aan het eindproduct."

Het bedrijf lanceert binnenkort ook een nieuwe lijn natuurlijke en verfrissende producten op basis van groenten, meer bepaald verschillende soorten gazpacho’s en salmorejo’s.

Bonnysa is gespecialiseerd in tomaten en is reeds sinds 1956 in de teelt actief. In de loop der jaren heeft het zich ook toegelegd op de teelt van bananen, papaja en andere tropisch fruit, en sinds 2007 op gemaksproducten.

Bron: infoceliaco.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven