Grote opkomst verwacht ondanks beperkingen coronavirusmaatregelen

Interfresh Eurasia beurs (28-30 mei) gaat gewoon door

De derde editie van de Interfresh Eurasia Fresh Fruit Vegetable, Logistic, Packaging Trade Fair vindt plaats van 28 tot 30 mei in Antalya, Turkije.

Interfresh Eurasia bestrijkt alle sectoren van de AGF-handel en geeft een compleet beeld van de producten en diensten van de Turkse markt. De beurs brengt bedrijven uit de groenten- en fruitsector en alle bedrijven uit de toeleveringsketens (opslag, verpakking, logistiek) in contact met internationale afnemers alsook met Turkse overheidsinstellingen.

Murat Özer, directeur van Interfresh: „Ik verwacht dit jaar een toename van het aantal bezoekers en het aantal activiteiten, omdat de Macfrut-beurs is geannuleerd vanwege het coronavirus. Bovendien is een van de grootste afnemers, Rusland, gestopt met het importeren van Chinees fruit. Ik verwacht dan ook een enorme vraag vanuit Russisch sprekende landen, Europese landen en zelfs Azië naar mediterrane groenten en fruit. Aangezien het coronavirus niet meer dan 26 graden Celsius kan overleven, moet Turkije zijn locatie en klimaat in zijn voordeel gebruiken.”

De beursorganisatie biedt net als andere jaren 2 overnachtingen voor elke vakbezoeker in een 4/5-sterrenhotel plus pendeldiensten van en naar het hotel en de luchthaven.

Antalya is het tuinbouwknooppunt in het Middellandse Zeegebied met ruim 365.000 ha tuinbouwgrond met een volume ter waarde van 2,6 mld euro, bijna 51.000 ha open- en kasgroentenproductie, bijna 75.000 ha fruitteelt en ongeveer 185.000 ha aan akkerbouwgewassen.

Voor meer informatie:
Murat Özer
Interfresh Eurasia
+90 242 502 00 22 / +90 530 911 16 66
murat@ozerm.com
www.euroasiainterfresh


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven