Best Fresh verlengt contract World Horti Center

Best Fresh en World Horti Center tikten de smoothieglazen tegen elkaar, want het contract voor gezamenlijke samenwerking is met drie jaar verlengd. Dat betekent dat Best Fresh ook de komende drie jaar zichtbaar zal zijn met een stand op de beursvloer en zal participeren in de vele netwerkbijeenkomsten, evenementen en andere activiteiten.


fotograaf: Richard Kok

“Best Fresh wil graag als participant ook de komende 3 jaar weer onderdeel zijn van dit unieke kennis- en innovatieplatform in Westland. Onze stand vormt een mooie ontmoetingsplaats met onze sectorgenoten, aanverwante bedrijven en natuurlijk met potentieel talent uit de onderwijswereld,” aldus Jeroen Groenewegen en Henny van de Wetering, marketeers bij Best Fresh.

“We zijn erg blij met Best Fresh als participant”, laat directeur World Horti Center Joep Hendricks weten. “Ze nemen een actieve rol in als participant, maar denken ook kritisch mee met World Horti Center als organisatie. Dat is prettig, als een dergelijk succesvol bedrijf zich op zo’n manier aan ons wil verbinden. De verlenging van drie jaar is dan ook een goede reden voor een feestje.”

Voor meer informatie:
Best Fresh Group
ABC Westland 100
2685 DB Poeldijk
Nederland
0174 530 600
info@bestfreshgroup.com  

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven