Fresón de Palos (Spanje)

Nieuwe aardbeien-lijn in biologisch afbreekbare verpakkingen

Het nieuwe aardbeienseizoen kent voor het Spaanse Fresón de Palos tot nu toe een normaal verloop. De productiepiek wordt in de lente verwacht en tegen begin juni zal dan de kaap van de 80 mln kilo fruit overschreden worden. Met deze volumes is de firma uit Palos de la Frontera een van de toonaangevende bedrijven in de Spaanse aardbeienteelt, terwijl het ondertussen ook zijn positie versterkt in de teelt van ander zachtfruit zoals blauwe bessen, frambozen en bramen.

In de Spaanse schappen kun je niet om de producten van het alom bekende Fresón de Palos heen, maar het bedrijf voert ook uit naar een twintigtal andere landen. Nieuwigheid dit jaar is de lijn Fresón Sostenible, een geregistreerd handelsmerk in zes talen waarmee de aardbei in een volledig biologisch afbreekbare verpakking op de markt gebracht wordt. De lijn onderstreept het engagement van de coöperatie inzake milieuvriendelijke oplossingen.

Fresón de Palos is een krachtige promotiecampagne gestart met de film “Peter Rabbit 2: The Runaway” van Sony Pictures. De campagne loopt online maar uiteraard ook in de winkels en stimuleert de gezinsconsumptie, volledig in de lijn van de merkstrategie van het bedrijf: meer gericht op een jong publiek en met aandacht voor het gezondheidsaspect.

Fresón de Palos huldigt dit jaar een nieuw opslagcentrum in. De capaciteitsuitbreiding komt tegemoet aan de productietoename en de lancering van nieuwe producten in het assortiment zachtfruit gedurende de afgelopen jaren. Bovendien heeft het een aanzienlijk deel van zijn automatische verwerkingsmachines gemoderniseerd waardoor de productielijnen in de drie sites in Palos de la Frontera aan efficiëntie hebben gewonnen en aangepast zijn aan de nieuwe producten.

Voor meer informatie: 

Fresón de Palos
Polígono Industrial San Jorge, Camino de la Cocacola s/n, 21810, Palos de la Frontera (Huelva) - Spanje
Tel: +34 959 656 020
info@fresondepalos.es
www.fresondepalos.es

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven