Jeroen van den Brink, Brima Fruit:

"Onze Cash & Carry-omzet is de afgelopen twee jaar meer dan verdubbeld"

Tholen - Brima Fruit in Babberich heeft sinds haar oprichting in 2011 een geleidelijke groei doorgemaakt. Vanuit de geconditioneerde loods aan de Transito 9 in Babberich wordt er sinds enige jaren buiten de distributie naar Duitse supermarkten en groothandelsmarkten ook een actieve Cash & Carry gerund. Met succes. "De afgelopen twee jaar heeft Brima Fruit de omzet van de Cash & Carry meer dan verdubbeld", vertelt Jeroen van den Brink.

Omdat Brima Fruit in geheel Duitsland supermarkten voorziet van het complete assortiment groenten en fruit was de stap naar het openen van de Cash & Carry niet zo groot.

"Alles wat er in een AGF afdeling van een winkel of supermarkt te vinden is, staat in Babberich dagelijks dagvers op voorraad. Dagelijks rijden onze vrachtwagens in Nederland en België om de diverse producten zo vers mogelijk te laden bij telers, veilingen en importeurs", vertelt Jeroen.

Ook is de import uit de verschillende Europese landen de afgelopen jaren sterk gegroeid om een constante kwaliteit te kunnen waarborgen. Meerdere keren per week worden er dan ook auto’s gelost met citrus, verse kruiden en diverse andere groenten. Vaste merken van verschillende producenten zijn daarom ook altijd in het aanbod terug te vinden.

"We zien een diversiteit aan klanten in onze Cash & Carry verschijnen. Denk aan supermarkten, internationale supermarkten, markthandelaren en horecaklanten. Dagelijks vanaf 7.00 tot 15.00 uur worden de klanten geholpen door Victor Kleve of één van de andere verkoopmedewerkers," vertelt Jeroen.

"Diegene die Brima Fruit bezoekt, kan de handel zelf inzien en klaarzetten en krijgt daarbij natuurlijk de beste prijzen en advies. Voor diegene die graag vanuit thuis zijn bestelling telefonisch doorgeeft, bestaat de mogelijkheid om zijn handel te laten bezorgen door onze mooie bakwagen die dagelijks door de regio rijdt."

Op de website www.brimafruit.nl is reeds een opzet te vinden van de webshop die in ontwikkeling is. Hierop is al een volledig overzicht te vinden van het assortiment.

Voor meer informatie:
Brima Fruit
Transito 9
6909 DA Babberich
Tel: 026-3194100
Mob: 06-12827561
info@brimafruit.nl
www.brimafruit.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven