Proactief werken in de AGF-branche

"Actie ondernemen zonder dat anderen je daartoe aanzetten, anticiperen op kansen en bedreigingen en toekomstgericht handelen. Het klinkt menig AGF'er als muziek in de oren. Met de software van RPO is het mogelijk. Freshng zorgt ervoor dat er taakgericht gewerkt wordt en dat alle processen gestroomlijnd zijn. Daarbij kan Freshng het systeem monitoren met beheersoftware, waardoor problemen opgelost worden, voordat ze zich voordoen. Een stabiel en veilig netwerk is van groot belang voor ieder bedrijf. Slimmer werken en zorgeloos handelen", aldus RPO.

Automatisering moet bijdragen aan efficiency, snelheid van handelen, scherpe analyses bij het vaststellen van verkoopprijzen en optimaal inzicht in de bereikte resultaten. RPO levert ICT oplossingen in een begrijpelijke taal.

Ervaar de voordelen van Freshng tijdens een demodag
Meten is weten en zien is geloven. RPO laat geïnteresseerden graag kennismaken met haar oplossingen tijdens een van onze software demodagen. Tijdens deze korte, maar krachtige sessie wordt een goed beeld gegeven van de mogelijkheden die Freshng te bieden heeft: www.rpo.nl/demodag/ 

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
Werner Kastelein / Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen
T: 078-681 86 88
E: sales@rpo.nl  
www.rpo.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven