Biologische gewasbeschermingsmiddelen en stimulanten

Het Spaanse Idai Nature neemt Even Agro over

Het Valenciaanse Idai Nature heeft de overname aangekondigd van Even Agro, een bedrijf uit Albacete met reeds meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en vervaardiging van producten voor de biologische en zero residu teelt.

Recent nam Idai Nature, dat zelf onderdeel is van de groep Rovensa, Agrichem Bio over met als doel de lijn biologische gewasbeschermingsmiddelen verder te versterken.

"Met deze overnames beoogt Idai Nature wereldwijd een toonaangevende rol te spelen in de omschakeling naar een manier van telen die gebruikt maakt van milieuvriendelijke oplossingen", zegt Carlos Ledó, oprichter en CEO van Idai Nature en COO biocontrole binnen de groep Rovensa.

Even Agro, opgericht in 1999, ontwikkelt hoogwaardige, efficiënte en veilige producten die geen enkel risico vormen voor teler, consument of milieu. De strategie van de groep Rovensa is telers totaaloplossingen aan te bieden in de vorm van kwalitatief hoogstaande gewasbeschermingsproducten met een laag toxicologisch profiel, nauwkeurige biostimulanten, gespecialiseerde plantenvoeding en natuurlijke biologische beschermingsproducten.

Voor meer informatie:
Idai Nature
C/ Moscú, 10, Pol. Ind. Mas de Tous
46185 La Pobla de Vallbona, Valencia (Spanje)
Tel: +34 961 661 414
info@idainature.com
www.idainature.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven