Albert Heijn breidt in samenwerking met Albron aantal To-Go winkels verder uit

Albert Heijn gaat samen met Horeca- & Cateringbedrijf Albron het aantal to go-winkels verder uitbreiden bij onder andere ziekenhuizen, kantoren en universiteiten. Het doel is de komende jaren samen vijftien nieuwe Albert Heijn to go-winkels te openen.

Sinds eind februari runt Albron de Albert Heijn to go op de campus van Tilburg University. Daar kan de cateraar de Albert Heijn to go-formule goed leren kennen met als doel de komende jaren minimaal vijftien Albert Heijn to go’s op nieuwe locaties te openen in onder andere ziekenhuizen, kantoren en universiteiten.

Meer vers onderweg
Marit van Egmond, CEO Albert Heijn: “Wij willen er altijd en overal voor onze klanten zijn. Om de hoek, onderweg en online. Om uitgebreid te winkelen of een lekkere, verse maaltijd voor onderweg te vinden. De samenwerking met Albron biedt ons de mogelijkheid om klanten op steeds meer plekken onderweg blij te maken met lekkere, verse producten”.

Jan Willem Hilbron, commercieel directeur Albron: “Voor Albron is dit een belangrijke volgende stap in de groeistrategie op high-traffic locaties. Met ons conceptportfolio willen we alle verschillende segmenten goed kunnen bedienen, zo ook op de high traffic locaties. Binnen ons portfolio ontbrak nog een sterk retail merk in het convenience segment. Door de samenwerking met Albert Heijn to go hebben we ons portfolio enorm versterkt met het beste Nederlandse convenience merk en daar zijn we uiteraard trots op”.

Uitbreiding
Albert Heijn heeft op dit moment 87 to go-winkels op locaties zoals treinstations, universiteiten, ziekenhuizen en tankstations. Daar kunnen klanten terecht voor lekker, vers en gevarieerd eten voor onderweg. Eerder deze week maakte Albert Heijn bekend ruim honderd nieuwe Albert Heijn to go’s toe te voegen op BP-tankstations.

Bron: AH


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven