Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groentepaté wint Gouden Tavola 2020

“Atelier du Jardin” is een gamma van plantaardige groentepatés geproduceerd door de paté-creators van “De Beauvoorder Paté” uit Veurne. Met dit gamma heeft het bedrijf de Gouden Tavola 2020 in de categorie traiteur gewonnen. Op de uitreiking gaf de jury haar erkenning aan “een producent van traditionele fijne vleeswaren, marktleider in de categorie paté, die het waagt om ook in de categorie plantaardige producten met een lekker, origineel, innovatief en gedurfd product te komen”. De groentepatés worden in de markt gezet naar aanleiding van de voedingsbeurs Tavola die in september zal plaatsvinden in Kortrijk-Xpo.


Seline Glorieux en Bart Maertens

Met “Atelier du Jardin” heeft De Beauvoorder Paté een nieuwe lijn van plantaardige groentepatés, ontwikkeld met 70 tot 75% groenten, zonder toegevoegde suikers of kunstmatige kleurstoffen, zonder kunstmatige smaakversterkers. De groentepatés zijn, net als de traditionele vleespaté, grof van structuur, met pit maar toch voldoende smeuïg om te smeren. Er zijn 4 varianten beschikbaar : groen (spinazie/erwten/munt/pompoenpitten), 75% pure groenten – 100% plantaardig ; rood: rode biet/appel/rozijntjes/zonnebloempitten), 70% pure groenten en fruit – 100% plantaardig ; geel : (mango/pompoen/curry/pompoenpitten), 70% pure groenten, fruit – 100% plantaardig en oranje: paprika/zongedroogde tomaat/feta/pijnboompitten, 70% pure groenten – 95% plantaardig (5%feta).

Voor meer informatie:
De Beauvoorder Paté 
Albert I-laan 54 
8630 Veurne 
058/31 53 53
info@debeauvoorder.be  

Publicatiedatum: