Spaanse supermarkt plaatst Lockers voor ophalen online bestellingen

Eroski biedt met slimme lockers haar klanten een nieuwe methode aan voor de ophaling van hun online aankopen. Het systeem is momenteel in gebruik in de hypermarkt in Arrasate-Mondragón, in Spaans Baskenland. Het is het eerste dergelijk systeem in het Noord-Spaanse gewest en Eroski onderstreept daarmee zijn leiderschap in de regio qua afhaalpunten voor online bestellingen.

De nieuwe service is gratis en maakt het mogelijk online bestellingen af te halen zonder wachttijden met dien verstande dat het bestelde pakket beschikbaar is vanaf vier uur na de aankoop.

De lockers zijn geschikt voor elk soort product. De juiste bewaarmethode van het voedsel wordt gegarandeerd door een systeem van drie verschillende ruimtes met elk een andere temperatuur: voor gekoelde producten, diepvriesartikelen en producten bij kamertemperatuur.

De lockers zijn heel gebruiksvriendelijk. Bij de online bestelling selecteert de klant de optie “lockers” en kiest hij/zij de dag en het tijdsinterval voor het ophalen van de aankoop. Wanneer de bestelling gereed is, ontvangt de klant een bericht via sms. Om de locker te openen, voert de klant op het touchscreen de code in die hij/zij via sms heeft gekregen.

Een omnichannel supermarkt voor de hedendaagse consument
Het online bedrijfsmodel van Eroski is helemaal op maat van de hedendaagse consument. De online supermarkt biedt meer dan 15.000 levensmiddelen en verse producten aan tegen dezelfde prijs en met dezelfde promoties als in de fysieke winkels. Zo garandeert Eroski een uniforme winkelervaring in al zijn verkoopkanalen. De online supermarkt functioneert snel en efficiënt en werkt op elk apparaat. Bovendien heeft het heel wat opties die helpen om de bestelling vlot te laten verlopen, zoals een lijst met de laatst verrichte bestellingen of de gebruikelijke aankopen op de verschillende Eroski-kanalen. 

Eroski biedt meerdere mogelijkheden aan voor de levering of ophaling van de online bestellingen. Ten eerste is er de traditionele levering aan huis. Eroski is de enige speler op de markt die deze service in alle uithoeken van Baskenland, Navarra en de Balearen aanbiedt. Het heeft ook een expresslevering op dezelfde dag van de aankoop in alle provinciehoofdsteden. Voor klanten die niet thuis wensen te wachten op de koopwaar, heeft het een netwerk van ophaalpunten in de fysieke winkels. Nu beschikt het dus ook over slimme lockers.

Beste online supermarkt
In oktober is de online winkel van Eroski voor het derde jaar op rij door de consument verkozen tot de beste online supermarkt in Spanje. Het gaat om de grootste consumentenwedstrijd in Spanje en een van de belangrijkste marktstudies in de retailsector.

Voor meer informatie: www.eroski.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven