Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sweet Potatoes Australia

Nieuwe 6 kg dozen zoete aardappelen

Sweet Potatoes Australia heeft een jaarrond aanbod en op dit moment wordt er 400 ton per dag geoogst. Dit zal naar verwachting de komende maanden toenemen, er wordt drie keer per jaar geplant om een continue aanvoer te garanderen.

Het bedrijf stuurde eerder dit jaar containers met zoete aardappelen naar Europa en volgens Allan Mahoney, Global Sales and Distribution Manager bij het bedrijf, werden ze goed ontvangen: "We hadden wel een paar problemen met de logistiek toen de lading tijdens één van de grote stormen aankwam en het moeilijk was om in de haven te komen." 

De zoete aardappelen zijn verpakt in de nieuwe exportdozen van 6 kg die eind vorig jaar werden gelanceerd en nu naar Thailand, Spanje, Groot-Brittannië, Nederland en Duitsland worden verladen.

Allan zei dat ze vervolgorders van hun Europese klanten hebben gekregen en ook een aantal nieuwe klanten hebben binnengehaald. Binnenkort gaan ze meer containers verschepen.

Voor meer informatie:
Allan Mahoney
+61 439 877 025
allan.mahoney@sweetpotatoesaustralia.com.au
www.sweetpotatoesaustralia.com.au  

Publicatiedatum: