Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
presentatie Levarht over organisatiechange in de AGF

Schouw organiseert strategisch foodevent op 1 april

Schouw organiseert een strategisch food event: Eat lunch or be lunch. Schouw Informatisering nodigt AGF- en voedingsbedrijven uit om 1 april 2020 deze middag bij te wonen in Maarssen op de prachtige locatie InnStyle aan de Maarsseveense Plassen. "Ben je een decision maker of adviseur in de AGF- of voedselindustrie? Dan mag je dit niet missen!"

Het doel van het event is om te helpen bij het maken van strategische beslissingen nu en in de toekomst. Uiteraard is het ook een mooi moment om te netwerken met branchegenoten. Kortom, een programma om het nuttige met het aangename te combineren.

Levarht over organisatiechange in de AGF
Het is een middag waarbij de gasten getriggerd worden om na te denken over belangrijke onderwerpen die mogelijk de toekomst van je bedrijf bepalen. Ontdek hoe een organisatieverandering een succesfactor kan zijn voor jouw AGF-bedrijf. Het gaat veel meer over het inzetten van data. En data is key, daarmee kun je écht toegevoegde waarde gaan bieden in de keten. Hoe maak je nu die interne transformatie naar een datagedreven organisatie? Dimitri Mayer van AGF-bedrijf Levarht gaat uitgebreid in op het belang van organisatiechange om als AGF-bedrijf succes te behalen.

Over het event
De middag is verder gevuld met sprekers die je stuk voor stuk stof tot nadenken geven. De CEO van Aptean (het nieuwe moederbedrijf van Schouw Informatisering) gaat samen met Schouw in op digitale transformatie en wat dat betekent voor de voedingsindustrie. Jeroen Wouters van Foodvalley Nederland neemt de gasten mee in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Food en IT. Tot slot triggert managementspreker Jan van Setten het publiek met een inspirerend verhaal over persoonlijk leiderschap.

Aanmelden kan hier: https://www.schouw.org/nl/event/
Datum: 1 april 2020
Tijd: 12.00 - 18.00 uur
Locatie: InnStyle, Maarssen

Publicatiedatum: