Eerste paal nieuwe hoofdkantoor Perflexxion geslagen

Tholen - Micha Oosthoek, oprichter van Perflexxion, heeft de vaart er in. Inmiddels staat de teller van het aantal vestigingen van dit uitzendbureau op zeven. En met de ambitie om dit aantal te laten groeien, is een nieuw hoofdkantoor nodig. Dat is én blijft in Berkel en Rodenrijs. Gisteren is de eerste paal geslagen aan de Morsestraat 4. Een mooi moment om even bij stil te staan. En dat gebeurde met een hapje en een drankje.


Micha Oosthoek en René Koppert

Micha Oosthoek: "Momenteel hebben we 600 uitzendkrachten aan het werk. Ons team bestaat uit 55 werknemers die hun uiterste best doen om een goede match te maken. En dat lukt blijkbaar. Wij zetten in op een lokaal karakter van onze vestigingen maar willen doorgroeien naar een landelijke speler in de uitzendbranche. Op dit moment hebben we één inhouse vestiging. Voor Koppert Biological Systems verzorgen wij  het tijdelijke personeel vanuit die vestiging. Deze vestiging is volledig ingericht op de werkprocessen van hen. Wij sluiten daar naadloos bij aan en zijn eigenlijk een verlengstuk van hun eigen personeelsafdeling. Wij focussen ons op vijf markten: agf, food, tuinbouw, bloemenexport en de industriële sector.”

Als Micha vooruit kijkt, dan ziet hij in 2022 10 vestigingen voor Perflexxion, verspreid over het land. “Wij gaan niet stil zitten,” besluit hij.

Voor meer informatie:
Perflexxion
Micha Oosthoek
moosthoek@perflexxion.nl
www.perflexxion.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven