Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jasper Schoemaker wordt salesmanager voor Key Technology

Key Technology, onderdeel van Duravant, heeft bekendgemaakt dat Jasper Schoemaker salesmanager zal worden voor de regio EMEIA. Schoemaker zal het team gaan leiden dat de digitale sorteermachines, transportbandoplossingen en andere automatiseringssystemen van Key levert in Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika (EMEIA). 

"Gedurende zijn loopbaan bij Key heeft Jasper blijk gegeven van zijn voortdurende streven naar perfectie. Hij heeft sterke banden met klanten gesmeed en nauw samengewerkt met de teams van Key om de best mogelijke oplossingen te ontwikkelingen. Hij kent onze technologieƫn en heeft inzicht in de EMEIA-markten," zei Daniel Leighty, vicedirecteur sales bij Key. "Wij zijn ervan overtuigd dat Jasper zal excelleren in zijn nieuwe leidende rol en onze aanhoudende succes in deze belangrijke regio verder zal ondersteunen."
 
Schoemaker is al 21 jaar bij Key werkzaam. Gedurende deze periode vervulde hij diverse rollen binnen het bedrijf, zo was hij onder meer werkzaam als area salesmanager voor BelgiĆ« en accountmanager voor toonaangevende wereldwijde klanten.  
 
"In de loop der jaren heeft Key mij vele kansen geboden om te groeien. Ik ben dan ook blij dat ik het getalenteerde salesteam in de EMEIA-regio mag gaan leiden," liet Schoemaker weten. "Voedselverwerkers over de hele wereld vertrouwen op onze toonaangevende VERYX digitale sorteermachines en Iso-Flo-transportbanden om de kwaliteit van hun producten te verbeteren, hun opbrengsten te verhogen en operationele kosten te verlagen. Sinds de overname van Herbert Solutions eerder dit jaar hebben we snelle sorteermachines en andere verwerkingssystemen voor wortelgewassen aan ons assortiment  toe kunnen voegen waardoor wij klanten nog meer waarde kunnen bieden."
 

Voor meer informatie:
Shayla Wentz
Key Technology
Tel: +1 (509) 529-2161
Email: swentz@key.net 
www.key.net

Publicatiedatum: