SolarNRG

Zonnepanelenshowroom in maart ook op zaterdag open

Eind 2017 is onder het hoofdkantoor van SolarNRG in Poeldijk een showroom ingericht die op werkdagen toegankelijk is voor particulieren. Deze blijken in de praktijk echter niet altijd in de gelegenheid om binnen de openingstijden langs te komen. Daarom krijgen zij in maart, de kans om ook op zaterdag de zonnestroomwinkel te bezoeken.

Vernieuwend concept
In de showroom kan men zonnepanelen, omvormers en montagesystemen bekijken, maar kan er ook direct een virtueel legplan worden gemaakt voor een woning. Marco van Veen, CEO van SolarNRG: “We willen nog dichter bij onze klanten staan. Het aanschaffen van zonnestroomsystemen gebeurt nu vooral op afstand, terwijl sommige klanten aangeven behoefte hebben aan een meer persoonlijk advies. We gaan bezoekers meenemen in de wereld van zonnestroom en ze voorzien van alle knowhow; we maken het winkelbezoek tot een waar duurzaam avontuur.”

Zonnestroom steeds interessanter
De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste jaren flink gedaald en hebben onlangs een stabiel niveau bereikt. Hierdoor worden zonnestroomsystemen nu over het algemeen binnen zes tot zeven jaar terugverdiend. Daarnaast kunnen particulieren de btw op de aanschaf terugkrijgen van de Belastingdienst.

Vraag vanuit de markt
Veel woningbezitters zijn geïnteresseerd in duurzame bronnen, maar hebben toch een hoop vragen of willen de producten graag even in het echt zien. Van Veen: “De start van deze winkel was een vraag vanuit de markt. Een zonnestroomsysteem is iets wat je na aanschaf en installatie niet zo makkelijk retour stuurt, daarom is het fijn om van tevoren alvast een gevoel te krijgen bij de producten en onze werkwijze.”

Openingstijden showroom in maart
Maandag t/m donderdag  08:00 - 1700
Vrijdag                              08:00 - 1700
Zaterdag                           09:00 - 15:00

Voor meer informatie:
SolarNRG
www.solarnrg.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven