Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Takehiro Kishimoto

Japanse chef-kok snijdt kunstige patronen in groenten en fruit

De Japanse chef-kok en voedselkunstenaar Takehiro Kishimoto is  een meester in het transformeren van alledaagse groenten en fruit tot eetbare meesterwerken.

Foto: Takehiro Kishimoto

De instagrammer, met accountadres info@gakugakugakugaku1, gebruikt een x-acto snijmes om ingewikkelde patronen in bijvoorbeeld appelen, courgettes, eieren en avocado's te snijden.

Foto: Takehiro Kishimoto

Om de snelle oxidatie tegen te gaan, moeten sommige creaties, afhankelijk van de soort groenten of fruit, binnen enkele minuten worden gemaakt. Voor andere creaties kan het volgens Kishimoto tot een uur duren voor broccoli en tot twee uur voor een avocado.

Foto: Takehiro Kishimoto

Op de vraag wat hij met de creaties doet na afloop, zegt Kishimoto: “Ik snij en eet het op.”

Foto: Takehiro Kishimoto

Kijk voor meer van zijn creaties en het ingewikkelde proces op zijn Instagram-account, dat al meer dan 286.000 volgers heeft.

Bron: designboom.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven