Internationaal knoflookevenement in Oekraïne

De internationale Euraziatische conferentie "Knoflookteelt als bedrijf" staat voor 13 maart in Kiev gepland. De organisatoren zijn het Institute of Garlic Production, het Vegetable and Melon Growing Institute van de NAAS, de Nationale Landbouwuniversiteit van Lviv en het Potato Institute van de NAAS .

Eén van de organisatoren: "Afzet is de belangrijkste motor van het bedrijfsleven en ontwikkeling is onmogelijk zonder winst. Daarom begint ons evenement met een focus op dit gebied. Tijdens de conferentie zullen de kwaliteitscriteria waaraan knoflook voor de export en de binnenlandse markt moet voldoen, worden geschetst."

Ook worden de concurrentievoordelen van de moderne technologie besproken. Met name de directeur en eigenaar van KANG NONG (Zuid-Korea) Beom Jin Kim zal Aziatische innovatieve technologieën introduceren. Ondertussen wordt Spanje, de grootste Europese producent van knoflook, vertegenwoordigd door het Spaanse JJ Broch.

Rina Kamenetsky, professor plantfysiologie uit Israël,  en professor Zenovy Sych, die betrokken is bij de selectie, voortplanting en studie van de biologische kenmerken van de Oekraïense knoflookvariëteiten, zullen spreken over de keuze van variëteiten en plantmateriaal.

Ook worden opslagtechnologieën en digitale technologieën voor een efficiënte knoflookteelt behandeld.

Bron: agroportal.ua


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven