Keelings Knowledge Internationaal onderzoeksrapport AGF 2020

Welke trends kan de AGF-sector de komende jaren verwachten?

"In de snel veranderlijke AGF-wereld van vandaag wordt het steeds belangrijker om op de hoogte te blijven van en te anticiperen op de transformaties die om ons heen plaatsvinden. Organisaties, die niet up-to-date blijven met nieuwe technologische ontwikkelingen en trends, lopen het risico achter het net te vissen met alle gevolgen van dien", aldus Rick Rebergen van Keelings Knowledge. 

Zo heeft Keelings Knowledge marktonderzoek uitgevoerd onder internationaal georiënteerde collega bedrijven om waardevolle inzichten te verwerven in de huidige en toekomstige trends in de AGF-branche. Trends worden gedreven door bepaalde behoeften in de markt of maatschappij. Zo hebben trends ‘staying power’ en leiden tot blijvende veranderingen.

Maar welke trends mag de AGF-sector de komende jaren verwachten? Neem kennis van de mening van collega bedrijven uit de branche op het gebied van: milieu, de supply chain, innovatie, technologische revolutie, duurzaamheid en politiek.

"Maak gebruik van één van onze Unique Selling Points te weten: ‘kennis delen’ en ontvang een exemplaar van ons onderzoeksrapport. Kennis is macht en stelt u in staat tot het nemen van de juiste zakelijke beslissingen", vervolgt het bedrijf. 

Klik hier om het Internationaal onderzoeksrapport AGF 2020 te downloaden

Namens alle deelnemers aan dit onderzoek heeft Keelings Knowledge een donatie gedaan aan Unicef

Voor meer informatie
Rick Rebergen
Keelings Knowledge
+31 6 14955005
Rick_Rebergen@KeelingsKnowledge.com 
www.keelingsknowledge.com 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven