Winnaars van Chiquita sticker-wedstrijd bekendgemaakt

Veertien ontwerpen zijn geselecteerd uit twintig winnende inzendingen van Chiquita’s wereldwijde wedstrijd, waarin consumenten werden uitgenodigd om hun creativiteit los te laten op de iconische Blauwe Sticker van Chiquita. De geselecteerde ontwerpen zullen over de hele wereld tussen februari en maart 2020 op miljoenen Chiquita-bananen komen te staan.

De ‘Voed je fantasie’ promotie liep vanaf het begin van het schooljaar in 2019 in de VS, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Griekenland, België en Nederland, waarbij prijzen gewonnen konden worden zoals Apple iPad Pro’s en Apple-pencils. Tijdens deze promotie konden consumenten ontwerpen maken en deze op Chiquita’s ‘Voed je fantasie’ website uploaden. Chiquita heeft bijna 500 inzendingen ontvangen.

De winnaars zijn: 
Regina R., Alexandria H. en Aviva M. uit de Verenigde Staten
Karolien S., Tim de L. en Jenny C. uit Nederland
Valérie G., Elodie D., Caroline C. uit België
Valentina A., Mariangela R., Carlo Andrea S. uit Italië
Maria S., Charalambos D., Maria T. uit Griekenland
Mara G., Alexandra U. en Sonja M. uit Duitsland
Martina K. en Simone H. uit Oostenrijk 

De gekozen ontwerpen worden een belangrijk onderdeel van de lange en geschiedenis van Chiquita’s wereldberoemde Blauwe Sticker, samen met bekende edities zoals de jaarlijks terugkerende Pink Sticker van het bedrijf om het bewustzijn over - en onderzoek naar borstkanker te ondersteunen, de fitnessstickers en de artiesten stickers met een beperkte oplage, zoals afgelopen December in samenwerking met Ricardo Cavolo. De winnende ontwerpen worden ook gebruikt in Chiquita’s verkoopmateriaal.

Voor meer informatie:
https://chiquita.nl/groen 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven