Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winnaars van Chiquita sticker-wedstrijd bekendgemaakt

Veertien ontwerpen zijn geselecteerd uit twintig winnende inzendingen van Chiquita’s wereldwijde wedstrijd, waarin consumenten werden uitgenodigd om hun creativiteit los te laten op de iconische Blauwe Sticker van Chiquita. De geselecteerde ontwerpen zullen over de hele wereld tussen februari en maart 2020 op miljoenen Chiquita-bananen komen te staan.

De ‘Voed je fantasie’ promotie liep vanaf het begin van het schooljaar in 2019 in de VS, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Griekenland, België en Nederland, waarbij prijzen gewonnen konden worden zoals Apple iPad Pro’s en Apple-pencils. Tijdens deze promotie konden consumenten ontwerpen maken en deze op Chiquita’s ‘Voed je fantasie’ website uploaden. Chiquita heeft bijna 500 inzendingen ontvangen.

De winnaars zijn: 
Regina R., Alexandria H. en Aviva M. uit de Verenigde Staten
Karolien S., Tim de L. en Jenny C. uit Nederland
Valérie G., Elodie D., Caroline C. uit België
Valentina A., Mariangela R., Carlo Andrea S. uit Italië
Maria S., Charalambos D., Maria T. uit Griekenland
Mara G., Alexandra U. en Sonja M. uit Duitsland
Martina K. en Simone H. uit Oostenrijk 

De gekozen ontwerpen worden een belangrijk onderdeel van de lange en geschiedenis van Chiquita’s wereldberoemde Blauwe Sticker, samen met bekende edities zoals de jaarlijks terugkerende Pink Sticker van het bedrijf om het bewustzijn over - en onderzoek naar borstkanker te ondersteunen, de fitnessstickers en de artiesten stickers met een beperkte oplage, zoals afgelopen December in samenwerking met Ricardo Cavolo. De winnende ontwerpen worden ook gebruikt in Chiquita’s verkoopmateriaal.

Voor meer informatie:
https://chiquita.nl/groen 

Publicatiedatum: