Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Intelligent Automation European Tour

Thysia verzorgt sessie over procesinnovatie in de foodsector

Geïnteresseerd in proces innovatie in de foodsector? Op 17 maart verzorgt Thysia een sessie over dit onderwerp tijdens de Intelligent Automation Tour in Amsterdam. Hierin delen we onze visie en geven we Food & AGF voorbeelden waarin proces management en software robots elkaar versterken. Dit zorgt voor meer efficiency, inzicht en plezier in je werk.

De Intelligent Automation Tour is een initiatief van K2, wereldwijd leider in proces automatisering. De Nederlandse editie wordt georganiseerd in samenwerking met Thysia, Microsoft en UIPath (marktleider in Robotic Process Automation). RPA is een nieuwe technologie die software robots toepast. Dit zijn slimme stukjes software, die repetitieve taken automatiseren en je helpen bij routinematige werkzaamheden.

Het event is bij Microsoft en is bedoeld voor business en IT professionals met belangstelling voor nieuwe technologie. Deelname is gratis. Meer informatie over het programma en aanmelden kan via deze link.

 

Voor meer informatie:
Thysia Information Management  
T: 076 521 8846
E: marketing@thysia.eu
W: www.thysia.eu 

Publicatiedatum: