In 2021 lijn met biologische producten verwacht bij Ilfres

JUICÍ: het nieuwe merk voor een complete lijn van citrus uit het Middellandse Zeegebied

Ilfres, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de marketing en distributie van niet-seizoensgebonden producten en actief is in het zuiden van Italië, presenteert het nieuwe merk JUICÍ, dat een breed aanbod aan citrus groepeert.

Raffaele Lasciarrea, sales manager: "Na de succesvolle serie Kiuí, de Hayward-kiwi in de speciale majolica-verpakking, hadden we het idee om een nieuw merk te lanceren voor alleen citrus. Het merk zal vooral betrekking hebben op een pre- en post-campagne van citrus uit het Middellandse Zeegebied om de nadruk te leggen op de territorialiteit van een Europees project, dat is ontstaan en ontwikkeld rond bedrijven en telers die betrokken zijn bij Ilfres."

"Op dit moment hebben we een druk schema van aankomsten, voornamelijk uit Spanje, Griekenland en ook enkele late zendingen uit Italië, van sinaasappelen, citroenen en clementines, in alle meest populaire maten. Deze aanpak garandeert de continuïteit op de Italiaanse markten, juist in een periode waarin de beschikbaarheid van citrus schaars is vanwege de drastische vermindering van de teelt, met name voor sinaasappelen en clementines."

"In de afgelopen twee jaar hebben we verschillende kwaliteitstesten en talrijke audits uitgevoerd met de telers die bij het project betrokken zijn. Een initiatief dat tegen 2021 ook een lijn van biologische producten zal omvatten. Het aanbod van de verschillende soorten is groot en talrijk om tegemoet te komen aan de behoeften van de verschillende markten met verschillende consumptiegewoonten: naast de Italiaanse markt rekent het bedrijf op de ontwikkeling en versterking van het verkoopnetwerk door export, in navolging van het vermarkten van het merk Kiuí."

Voor meer informatie:
ILFRES Srl
Via Copenaghen 7
76011 - Bisceglie (BT)
Italië
+39 080 3925085
info@ilfres.com
www.ilfres.com


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven