Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Garlic Solutions breidt assortiment uit met gesneden kruiden en groenten"

Garlic Solutions, leverancier van ongepelde en gepelde knoflooktenen in Europa en Canada, heeft haar assortiment uitgebreid. Zij levert nu ook gesneden kruiden, specerijen en groenten in diverse mixen die geschikt zijn voor de groothandel en supermarkten. "Garlic Solutions speelt hiermee weer in op de trend om snel gezonde en verse gerechten te bereiden, waarbij de voedselverspilling nihil is", aldus het bedrijf. 



Mixen
Garlic Solutions’ nieuwe assortiment van mixen is in verschillende variaties leverbaar, zoals bijvoorbeeld gesneden ui met knoflook, gesneden gember met pepers tot aan combinaties van kruiden met specerijen en groenten. De verse producten zijn allemaal gebruiksklaar en hebben geen toevoegingen. Zij worden geleverd in consumentenverpakkingen voor onder ander in het koelschap van de supermarkt, maar ook in bulk voor de (horeca) groothandel.



Wereldsmaken
Naast de combinatieverpakkingen heeft Garlic Solutions ook speciale trays in haar assortiment met verse kruiden, specerijen en groenten voor de Aziatische, Italiaanse, Spaanse, Franse en Mexicaanse keuken. Deze trays kunnen ook onder het label van de klant worden geleverd.


Voor meer informatie:
Kaz Abbekerk
Garlic Solutions
0182 2050 44
info@garlicsolutions.nl  
www.garlicsolutions.nl 

Publicatiedatum: