Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Veldexcursie op 11 maart

Delphy organiseert vierde internationale Blueberry-conferentie

Op dinsdag 10 maart 2020 organiseert Delphy de vierde International Blueberry Conference. De locatie voor dit evenement is het Park Hotel in Horst (Nederland). Dit evenement belicht de vele aspecten van de Europese blauwebessensector en biedt een uniek platform voor telers en leveranciers, adviseurs en handelaren. Er zijn mogelijkheden om te netwerken en de kans om te profiteren van kennis en ervaring uit de hele wereld. Een selecte groep internationale specialisten zal lezingen geven waarin de vele aspecten van de blauwebessenteelt aan bod komen. De taal van de presentaties tijdens de International Blueberry Conference is Engels.

Tentoonstelling
Naast het lezingenprogramma is er van 08:30 tot 18:00 uur een blauwebessen- en tuinbouwtentoonstelling geopend. Het programma biedt voldoende tijd om de bedrijfsstands te bezoeken. De beurs is ook open tijdens de lezingen, zodat bezoekers zelf kunnen bepalen naar welk evenement ze gaan.

Veldexcursie
De veldexcursie op woensdag 11 maart 2020 brengt bezoekers naar moderne productie- en vermeerderingsbedrijven. Deelname aan de veldexcursie is exclusief voor bezoekers van de International Blueberry Conference en volledig gratis (excl. Lunch en eigen vervoer).

Informatie en registratie
Deelname aan deze dag kost € 90 p.p. (incl. BTW - vanwege nieuwe regels). Dit is inclusief lunch en drankjes voor de hele dag. Voor meer informatie en registratie kunt u terecht op de website: Blueberry Conference NL.

Publicatiedatum: