Nieuwe droogmachine voor groenten

De groenten- en fruitsector ontwikkelt zich snel, zeker nu consumenten zich steeds meer richten op gemaksproducten en steeds meer bedrijven kijken naar bewerkte groenten en fruit, bijvoorbeeld voor vers gesneden salades.

Lueon Technologies , opgericht in 2003, is een van de toonaangevende machinefabrikanten in de vers gesneden salades & groentensector in China. Na jaren van ontwikkeling is Lueon gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen, produceren en leveren van deskundige apparatuur en oplossingen voor groenten en vers gesneden salades, met inbegrip van schilmachines, snijmachines, wasmachines, drogers, sealers enz.

Verbeterde Spin Droger
Dit jaar introduceerde Lueon een verbeterde droogmachine. In vergelijking met het oude ontwerp wordt via het nieuwe ontwerp de droogtijd sterk verkort en de schade aan de groenten verminderd.

Huaming Guo, hoofdingenieur van Lueon: "Met dit nieuwe ontwerp is het hoogtepunt een gecombineerde draaiing met de klok mee en tegen de klok in. De rotatiesnelheid is gestegen van 450 omwentelingen per minuut naar 800 per minuut, wat de droogtijd sterk verkort en de productiviteit van de hele bewerkingslijn verhoogt. We hebben ook een schokabsorptiesysteem toegevoegd om de stabiliteit te verbeteren en het geluid te verminderen."Vandaag de dag draaien de bewerkingslijnen en -machines van Lueon in meer dan 210 fabrieken om de vers gesneden sla en groenten te produceren die dagelijks worden geleverd aan meer dan 8.000 fastfoodrestaurants in China - waaronder KFC, McDonald's, Pizza Hut, Taco Bell, Dicos, ZKungfu, Hidilao (Hi Hotpot) enz.

Nu is Lueon op zoek naar toegang tot de wereldwijde markt om te helpen bij het leveren van verse groenten met een hoge kwaliteit.

Voor meer informatie:
Lueon Technologies Co., Ltd.
Tel: +86 (0) 574 65606120
Email: contact@lueon.com  https://www.lueon.com/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven