In samenwerking met partners in binnen- en buitenland

Joy Wing Mau doneert dozen premium fruit aan personeel Chinese ziekenhuizen

De Chinese regering doet er alles aan om een einde te maken aan de uitbraak van het coronavirus, Covid-2019. Het Chinese bedrijfsleven is eveneens de strijd tegen het virus aangegaan met steun van haar partners in binnen- en buitenland.

Op 14 februari jongstleden namen Joy Wing Mau en haar partners, waaronder het Nieuw-Zeelandse Zespri, T &G Rockit en Nongfu Spring het initiatief om vers fruit te doneren aan het Third People's ziekenhuis in Shenzhen. In totaal werden er 2.900 dozen (15 ton) van het beste fruit gedoneerd om het medisch personeel te bedanken voor hun inzet en om hen een hart onder de riem te steken. Vier vrachtwagens van Joy Wing Mau, met 2.900 dozen premium vers fruit aan boord, staan gereed om te vertrekken naar het Third People's Hospital in Shenzhen. Foto: Joy Wing Mau.


De medewerkers van Joy Wing Mau gingen mee naar het Third People's Hospital in Shenzhen om het gedoneerde fruit aan het ziekenhuispersoneel te overhandigen. Foto: Joy Wing Mau.

“Nog diezelfde ochtend vertrokken er vier vrachtwagens van Joy Wing Mau met 2.900 dozen premium vers fruit aan boord naar het Third People's ziekenhuis in Shenzhen. De directeur van het ziekenhuis liet weten zeer dankbaar te zijn voor de steun. "We zullen dit fruit uitdelen aan onze patiënten en medewerkers." Vervolgens informeerde hij naar de herkomst van het fruit. 


Medisch personeel van het Shenzhen Third People's Hospital neemt de gedoneerde dozen fruit in ontvangst. Foto: Joy Wing Mau

De woordvoerder van Joy Wing Mau vertelt dat het medisch personeel zeer veel aandacht besteedt aan het besparen van hulpbronnen door zo min mogelijk water te drinken, het toilet minder vaak door te spoelen en alleen instantnoedels te eten. "Fruit is zowel rijk aan vocht als voedingstoffen. De autoriteiten raden bovendien aan om gedurende de epidemie dagelijks meer verse groenten en fruit te eten. Joy Wing Mau heeft daarom samen met haar partners zorgvuldig het beste fruit geselecteerd en een speciale geschenkdoos samengesteld om uit te delen aan het ziekenhuispersoneel. De doos is gevuld met Zespri-kiwi's, Nongfu Spring-sinaasappelen, Nieuw- Zeelandse Envy- en Rockit-appelen." 


De zorgvuldig samengestelde geschenkdoos is gevuld met Zespri-kiwi's, Nongfu Spring-sinaasappelen en Envy- en Rockit-appelen uit Nieuw-Zeeland. Foto: Joy Wing Mau.

Naast de donaties van 14 februari heeft Joy Wing Mau al meerdere donaties gedaan sinds de uitbraak van Covid-2019. Vanaf januari doneerde het bedrijf 2.000 dozen fruit aan het ziekenhuis in Wuhan,  2.000 dozen aan het ziekenhuis in Luotian en honderden dozen aan ziekenhuizen in Guangdong en Guangzhou. Ook heeft het bedrijf de krachten gebundeld met het liefdadigheidsfonds Alibaba om 5 ton vers fruit te kunnen doneren aan het ziekenhuis in Tongji. In totaal doneerde Joy Wing Mau sinds de uitbraak van het virus al ter waarde van €655.500 aan fruit. 

Joy Wing Mau Group bezorgde 170 dozen vers fruit bij het Second People's ziekenhuis in Guangdong. Foto: Joy Wing Mau. 

Joy Wing Mau stelt het welzijn en de veiligheid van haar werknemers voorop. Gedurende de uitbraak van het virus werd er intern een ziektebestrijdingsteam samengesteld om verspreiding van de ziekte te voorkomen. 

"Alleen door de gezondheid van ons personeel zeker te stellen, kunnen wij de gezondheid van de consument garanderen. Tegelijkertijd staat Joy Wing Mau in direct contact met upstream- en downstreampartners om een toereikende aanvoer van kwaliteitsfruit te kunnen garanderen. Wij hopen op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het bestrijden van het virus en door middel van deze donaties willen we de mensen die hier dag in dag uit voor in de weer zijn ons medeleven betuigen." 

 

Voor meer informatie:
Joy Wing Mau Group
E-mail: service@joywingmau.com 
www.wingmau.com/  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven