ADN organiseert op 1 april 2020 een AGF-event

Gouden reclamekansen voor AGF-specialisten deze zomer

Een heerlijke sportzomer met grote evenementen staan op de kalender voor dit jaar: het EK voetbal, de Olympische Spelen, Tour de France en de Formule 1. "Wil jij daar met jouw winkel ook op inspelen? Kom dan op 1 april (geen grap!) inspiratie opdoen! We laten verschillende reclamemogelijkheden zien en spelen in op de maaltijdkansen, van het bord op schoot tot aan de gezonde snacks", aldus ADN. "Samen met de Vrienden van ADN gaan we ons helemaal richten op de sportzomer van 2020."

Sportieve locatie
"Om het thema extra te onderstrepen, hebben we een fantastische locatie gevonden, namelijk het KNVB Complex in Zeist. Mooi centraal gelegen en daarom voor iedereen goed bereikbaar. Tevens is het natuurlijk DE plaats waar alle voorbereidingen gebeuren om het Nederlands elftal klaar te stomen voor het aankomende EK.

Uitnodiging en aanmelding
Houd de brievenbus en onze website in de gaten voor verdere informatie. Over een week of twee ontvang je een officiële uitnodiging. Wil je hier niet op wachten en wil je er sowieso bij zijn, dan kan je je ook nu al aanmelden via het formulier hieronder. Toegang is gratis.

Wij zorgen deze dag voor de inspiratie, de hapjes en de drankjes, komen jullie met zijn allen de gezelligheid brengen? Dan wordt het een dag om niet snel te vergeten!"

Klik hier om aan te melden

AGF Detailhandel Nederland (ADN)
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T: 0318 - 440 222 (keuze 4)
E: info@agfdetailhandel.nl  
W: www.agfdetailhandel.nl     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven