Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arie de Klerk (De Groot Fresh Group) neemt na 60 jaar afscheid van de sector

Een carrière lang enkel werkzaam zijn in de AGF-sector. Waar zie je deze passie tegenwoordig nog? De inmiddels gepensioneerde Arie de Klerk (77) is een van deze AGF-fanaten. Met pijn in zijn hart laat hij de sector na bijna 60 werkzame jaren achter zich om eindelijk van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten.

Arie (links op de foto) begon op achttienjarige leeftijd in de AGF-groothandel van zijn vader - J. de Klerk - in Zwijndrecht te werken als chauffeur. Vanaf zijn eenentwintigste levensjaar hield hij zich bezig met de verkoop naar België en Frankrijk. Wanneer Arie de leeftijd van veertig bereikt, verlaat hij na tweeëntwintig jaar het familiebedrijf van zijn vader om in Barendrecht zijn carrière voort te zetten bij Hans Rijnhout. Op drieënvijftigjarige leeftijd maakt Arie de overstap naar van Dommele in Breda. Wanneer Arie de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, is hij er nog niet aan toe om zijn werkschoenen aan de wilgen te hangen. Op zijn vijfenzestigste maakt Arie nog de overstap naar de Groot fresh group in Hedel om hier nog 12,5 jaar in dienst te blijven. 

Gister was het dan zo ver: Arie de Klerk, inmiddels gepensioneerd, neemt definitief afscheid van het bedrijf waar hij de afgelopen 12,5 jaar met veel plezier gewerkt heeft en daarmee ook van de AGF-sector. "Namens de hele sector willen wij Arie bedanken voor zijn imposante carrière. Arie, bedankt voor de mooie jaren!

De Groot Fresh Group

Publicatiedatum: