"We staan open voor nieuwe en verrassende dingen"

"Nieuw bedrijf op de groothandelsmarkt in Nürnberg

Sinds 1 januari 2020 is er een nieuw bedrijf gevestigd op de groothandelsmarkt in Nürnberg: MCR Markthalle GmbH. Aan het roer van de nieuwe firma staat Berisa, een jonge, ambitieuze handelaarster. Als dochter van een groothandelaar is ze reeds bekend met deze mannenwereld. Met deze ervaring en haar vakkennis wil ze nu een brede clientèle in de regio aanspreken.

Aanvankelijk heeft de 29-jarige haarzelf ten doel gesteld om de gaten in de markt en de groeikansen op de groothandelsmarkt in Nürnberg te onderzoeken. Want de concurrentie op het handelsterrein aan de Leyher Straße is erg groot, weet Berisa. "Momenteel leveren we aan een brede clientèle van gastronomen en gespecialiseerde retailers, die voor een aanzienlijk deel bestaat uit Arabische, Turkse en Russische grootafnemers. We begroeten onze klanten dagelijks aan de groothandelsstand, maar er worden echter ook enkele klanten beleverd."


Kroppen sla en kolen aan de stand van MCR Markthalle GmbH

Directe import uit alle belangrijke teeltlanden
Het productaanbod wordt continu aangepast aan de behoeftes van de klanten. "Momenteel hebben we alle mogelijke Turkse groentenspecialiteiten in het assortiment, zoals puntpaprika's, courgettes, aubergines, tomaten en komkommers. Ik streef er echter ook naar om binnenkort producten uit andere belangrijke Europese teeltlanden af te nemen, zoals Spanje, Italië of Nederland. Waar mogelijk door middel van directe import."


Turkse puntpaprika's

Hoe het bedrijf zich verder zal ontwikkelen, laat zich momenteel moeilijk voorspellen. "We staan open voor nieuwe en verrassende dingen", zegt de handelaarster afsluitend.

Voor meer informatie:
MCR Markthalle GmbH
Rahime Berisa
Großmarkt Nürnberg Box 46-47
Leyher Str. 107
90431 Nürnberg
+49 170 8405438
mcr-markthalle@web.de  


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven