Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Daan Schalck CEO vanaf begin september

Jan Lagasse stopt als co-CEO van North Sea Port

Het Toezichtsorgaan van North Sea Port laat weten dat, overeenkomstig eerdere afspraken, het mandaat van huidig co-CEO Jan Lagasse eind augustus afloopt. Huidig co-CEO Daan Schalck neemt vanaf dan alleen de leiding van het bedrijf op zich.
Co-CEO Jan Lagasse rondt zijn mandaat af op 31 augustus 2020. De twee co-CEO’s en het Toezichtsorgaan hebben in goed overleg besloten om verder te gaan met één CEO, huidig co-CEO Daan Schalck. Dit is de uitvoering van eerdere afspraken die tussen alle betrokken partijen zijn gemaakt na de fusie van 2018. 

Jan Lagasse trad medio 2014 aan als CEO van Zeeland Seaports. Hij stond samen met Daan Schalck aan het roer van de fusie en integratie tussen Zeeland Seaports en Havenbedrijf Gent tot North Sea Port. 

Toekomstig CEO Daan Schalck zal nauw samenwerken met de toekomstige nieuwe voorzitter van het Toezichtsorgaan die later dit jaar benoemd wordt. 

Bron: North Sea Port

Publicatiedatum: