Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: Nederlandse en Belgische AGF-bedrijven op Biofach 2020

Tholen - Meer dan 130 Nederlandse exposanten stonden de afgelopen week op de Biofach en Vivaness in Neurenberg. De beurs trok met zo'n 47.000 bezoekers minder publiek dan vorig jaar, maar de beursorganisatie toont zich meer dan tevreden. De redactie van Biojournaal bezocht alle Nederlandse exposanten en een groot deel van de Belgische exposanten en maakte hiervan een uitgebreide fotoreportage.

Klik hier voor de Nederlandse en Belgische AGF-bedrijven.
Klik hier om de hele fotoreportage te bekijken.


De exposanten presenteerden allerlei nieuwe producten, die terug te vinden zijn in de fotoreportage. Een greep hieruit: sous-vide gegaarde biologische groenten, vegan curry met jackfruit en snacks voor baby's en peuters.

Vleesvervangers en verpakkingen
Wat verder opviel, is dat vleesvervangers populair blijven en steeds veelzijdiger worden. Er is veel aandacht voor extra proteĆÆnerijke voeding en veelgebruikte ingrediĆ«nten zijn matcha en hennep. Ook nemen de meeste bedrijven hun verantwoordelijkheid wanneer het gaat om het verduurzamen van hun verpakkingen. Dit zag je niet alleen op de Biofach terug, maar ook op de Vivaness. 

Klik hier voor de Nederlandse en Belgische AGF-bedrijven.
Klik hier om de hele fotoreportage te bekijken.