Eerste Lambada’s zijn weer geplukt

Vandaag zijn de eerste Lambada’s van 2020 geplukt in de kassen bij Beekers Berries in Made. Deze exclusieve aardbei is verkrijgbaar tot ongeveer half juni. "De Lambada staat bekend om haar uitmuntende smaak en prachtige uitstraling. Dit vroege primeurras heeft een uiterst zachte textuur", aldus Wil Beekers van Beekers Berries.

“Tot op heden kan de uiterst zoete smaak van de Lambada door geen enkel ras worden geëvenaard. Ieder jaar wachten niet alleen wijzelf, maar ook onze klanten, vol smart op deze koningin onder de aardbeien. Al ruim 20 jaar behoort de Lambada tot de absolute top. Een prachtige Hollandse aardbei om het seizoen mee te beginnen”, vertelt Wil Beekers.

Halverwege de maand december zijn er ruim 300.000 plantjes gepot in de kassen in Made. En nu, twee maanden later, worden de eerste Lambada’s geplukt. “De pluktechniek bij de Lambada’s verschilt van die van de andere rassen. Zo wordt de Lambada altijd met de grootste zorg aan het steeltje geplukt vanwege de zachte textuur”, aldus Wil.

Voor meer informatie:
Beekers Berries
Schanseind 16
4921 PM Made
Shirley.vanderlinden@beekersberries.nl
www.beekersberries.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven